Supersnel surfen met edpnet

Da's ongelimiteerd snel surfen voor slechts €35,95 per maand en neem er ineens ook telefonie bij (n_n)

 
 
 
 

Supersnel surfen ...

Edpnet biedt jou snelheden aan tot 100 Mbps download en tot 20 Mbps upload. Klik op de knop hieronder en ontdek welke snelheden beschikbaar zijn op uw adres. 
Controleer jouw snelheidClose

Test jouw snelheid


 

 
 
 
 

Ongelimiteerd surfen ...

Je surft onbeperkt, zonder extra kost. Wie zijn wij om je een limiet op te leggen?

  
 
 
 

Zeg jouw vaste telefoonlijn vaarwel ...

Laat je niet langer aan het lijntje houden. Bestel edpnet telephony samen met het newer & faster abonnement en bespaar heel wat geld: je belt stukken goedkoper. Met edpnet telephony erbij, heb je geen vaste telefoonlijn meer nodig. Je belt gratis naar andere edpnet klanten en naar de edpnet helpdesk. Er zijn geen connectiekosten per oproep. En alle slimme diensten krijg je er gratis bij! Je kan jouw bestaande nummer gratis behouden.
 

Combineer en bespaar!

Test jouw snelheid en kies de internetformule die het best bij je past. Neem er edpnet telephony bij en zeg jouw Classic-telefoonlijn vaarwel en bespaar zo al €21,49 per maand. Je geniet van supervoordelige tarieven naar vast en mobiel in België (geen connectiekosten per gesprek) en je krijgt gratis extra diensten zoals nummerweergave, doorschakeling, enz.

Bestel jouw pakket
newer & faster Internet
 
 
telephony
 
 
€ 45,95per maand

Wist je dat we ook abonnementen hebben voor wie af en toe eens surft of voor wie regelmatig surft?

just in case
internet adsl

Max.
4 Mbps
Max.
512 kbps

 

activatiekost €25,00
 
€19,95per maand

enough
internet adsl2(+)

Max.
12 Mbps
Max.
740 kbps

 

activatiekost €25,00
 
€25,95per maand

newer & faster
internet vdsl

Max.
100 Mbps
Max.
20 Mbps

activatiekost €50,00
 
€35,95per maand

Wat heb ik nodig?

 
1
 

Adres nakijken

Check eerst even hierboven via de lijntest welke snelheden voor jou mogelijk zijn.

 
 
 

Vaste telefoonlijn of niet

Je hebt een aansluiting op het telefoonnetwerk in jouw huis nodig: dat kan nog een actieve telefoonlijn zijn (€12,50 per maand), maar edpnet kan je ook aansluiten op het kopernetwerk zelf, zolang dit ergens in jouw huis binnenkomt.  Er is ook een fysiek intropunt nodig, daar waar de telefoonlijn jouw huis binnenkomt (opgelet, soms worden dergelijke punten weggewerkt bij verbouwingswerken).
U kan de activatiemogelijkheden hier terugvinden

Je kan er voor kiezen om de installatie helemaal zelf te doen, of je kiest voor een telecom installatie of een installatie zonder zorgen.

Wat als je geen aansluiting hebt of je hebt een nieuwbouw? Dan vind je hier meer informatie

Je hebt uiteraard ook een modem nodig. Je kan kiezen voor een FRITZ!Box 7360 modem (€99) of een FRITZ!Box 7490 modem (€179).
Wil je het bereik van uw draadloos netwerk vergroten, bestel dan een FRITZ!WLAN Repeater 450E (€69) of een FRITZ!WLAN 1750E Repeater (€89)

 
2
 
3
 

Bestellen

De eenvoudigste manier is online bestellen. Da's simpel en snel. Begrijp je iets niet, dan kan je ons live vragen stellen of je belt ons even op.

OPLETTEN, als je overstapt van een andere provider naar edpnet, kijk dan zeker de voorwaarden en de vervaldag van jouw huidig contract na.  Je kan al van provider wisselen na 6 maanden.  Meer info vind je hier

 
 
 
 

Activeren en installeren

Nadat je besteld hebt, ontvang je een bevestiging per e-mail. Van zodra edpnet de activatiedatum voor jouw abonnement kent, ontvang je opnieuw een bericht.

Bestelde je ook hardware, dan sturen wij dit op met Taxipost (indien er niemand aanwezig is, laat Taxipost een bericht na en jouw pakket kan worden afgehaald in het dichtstbijzijnde postkantoor). Als je koos voor een installatie door een edpnet technieker, dan brengt hij de hardware mee op de dag van de installatie.

Is er een installatie door een technieker nodig dan word je ook daarvan op de hoogte gebracht.

Welke installaties er mogelijk zijn, vind je hier terug

 
4