Wees de held van de dag: ga voor ons VDSL Newer&Faster abonnement ...

VDSL internet tot 100 Mbps + telefonie voor slechts €45,95 per maand!
Je hebt geen vaste telefoonlijn meer nodig.

Snel internet!
'T zal wel zijn …

Supersnel en ongelimiteerd surfen voor een redelijke prijs? Meer heb je toch niet nodig... Bij edpnet geniet je van (max.) 100 Mbps downloadsnelheid en 20 Mbps uploadsnelheid. Je kan vooraf zelf testen welke snelheden op jouw adres mogelijk zijn. En op die manier kies je voor het abonnement dat het best bij je past.

Meer info

Edpnet is jouw nieuwe teleromeo …

Bellen met de vaste lijn is zo passé … Wie belt via zijn internetverbinding bespaart heel wat kosten op zijn telefoonfactuur. Met edpnet telephony kan je jouw vaste (Proximus) telefoonlijn opzeggen en profiteer je van zeer lage tarieven per minuut. En hoe meer vrienden en familie edpnet telephony abonnee worden, hoe goedkoper het wordt, want je belt gratis met elkaar.

Meer info

Eis je eigen plek op het internet

Wat dacht je van jouw eigen domeinnaam? Eens geregistreerd, altijd geregisteerd, voor jou alleen.

En wie nu kiest voor een mailboxen-pakket die krijgt er zijn of haar eigen .be domeinnaam gratis bij. Da's slim en handig.

Meer info

Over edpnet

Edpnet is een onafhankelijke telecom provider. Wij zijn geen onbeduidend onderdeel van een andere provider maar staan al 15 jaar stevig in onze eigen schoenen en werken dag en nacht (neen, slapen staat niet bovenaan ons to do-lijstje) om onze klanten de beste service in combinatie met de beste prijs aan te bieden. Kortom edpnet is jouw slim alternatief voor de logge telecomreuzen.

Wij hebben een zeer uitgebreid producten- en dienstenaanbod voor zowel bedrijven als particulieren in België en Nederland. Wist je dat edpnet ook aanwezig is in Sint-Petersburg, Rusland?

Actief in België sinds 1996
39medewerkers

Jongste telg: 24/07/92
Senior: 28/07/60

Actief in Rusland sinds 2005
41medewerkers

Jongste telg: 15/11/93
Senior: 18/03/74